Sevilen Sunucu Koronaya Yakalanmıştı İkinci Kez Yıkıldı Hastaneyi İnletti

Sevilen Sunucu Koronaya Yakalanmıştı İkinci Kez Yıkıldı Hastaneyi İnletti

Sevilen Sunucu Koronaya Yakalanmıştı İkinci Kez Yıkıldı Hastaneyi İnletti
Editör: Ahfa Haber
04 Mayıs 2021 - 23:17
Annesini k-oronadan kaybeden İkbal Gürpınar ölüm haberini nasıl aldığını anlattı: Bağırışımla hastaneyi inlettim. Koronavirüse y-akalanan ve h-astanede tedavi gördüğü sırada annesinin vi-rüs sebebiyle v-efat ettiğini öğrenen İkbal Gürpınar, yaşadığı zor günleri anlatırken...

“Ö-lüm haberini aldığımda annem ö-lmüş diyerek h-astaneyi inlettim” dedi. Ko-ronavirüs sürecini en zor geçiren isimlerin başında gelen İkbal Gürpınar, anne ve babasını Kovid-19 sebebiyle kaybetti.

K
endisi de k-oronaya yakalanan ve günlerce y-oğun bakımda yaşam mücadelesi veren İkbal Gürpınar, yaşadığı zor günleri anlattı. Sabah’a röportaj veren Gürpınar, koronavirüse y-akalandığını öğrendiğinde neler yaşadığıyla ilgili “İlk öğrendiğinde insan bir tuhaf oluyor. Nasıl yani diyorsunuz. Ben de şaşırdım. Nasıl kaptım? Nereden kaptım? Hemen son 5 günde görüştüğüm herkesi arayıp haber verdim tedbir alsınlar diye. Annemde olup olmadığını o gün bilmediğim için kendimi izole ettim. İnanılmaz bir bel ve kas ağrısı başladı. Öyle ki uykudan uyandırıyordu a-ğrılar” diye konuştu.

HASTALIĞI YENERİM ZANNETTİM DAHA KÖTÜ OLDUM “
Hastalığı kendiliğinden yenebileceği düşüncesine kapıldığını ve hata yaptığını dile getiren ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti: “Bunu ben yenerim Allah’ın izniyle deyip kendimi bakıma çektim. Vitaminler, gıda takviyeleri, kekik yağı, aklınıza ne geliyorsa denedim. A-teşim düştü ve a-ğrılarım azaldı. Ardından arkadaşımın söylediği bir şey içtim. İkinci gün nabzım inanılmaz hızlandı. Çok yoruldum ve hastanelik oldum. Doktorlar çok kızdı. Hatta içlerinden biri ‘Kim söylediyse gidin o tedavi etsin sizi” dedi. Hastayken her şeyi yapmak istiyorsunuz ama her ilaç, bitki vs.


Herkese iyi gelecek diye bir şey yok. Sizde kronik ya da bilmediğiniz bir hastalık olabiliyor ve içtiğiniz şey size dokunabiliyor. Ardından annemin de a-teşi çıkınca k-ahroldum. Ha-staneye gitmemek için direnmekle hata ettim. Çok geç kalmıştım, ciğerlerim bütünüyle z-arar görmüştü. Aynı gün annemi de diğer bir hastaneye kaldırmışlardı. K-orkunç günlerdi…

” ANNEM ÖLMÜŞ DİYE HASTANEYİ İNLETTİM”
Yo-ğun bakımdan çıkacağı gün annesinin öl-üm haberini alan Gürpınar, o anlarda ne hissettikleri için “Annemin öl-düğü gün y-oğun bakımdan çıkacaktım tam. Ö-lüm haberini okuduğumda hastane ‘Annem ö-lmüş. Annem ö-lmüş’ diye bağırışımla inledi. Tansiyonum yükseldi… Canım hemşireler toplandı beni teselli etmek için. Annem senelerdir esasında yaşamıyordu.

Hep bebek gibi, konuşmadan öyle bakıyordu. Acısını, ağrısını bile anlatamıyordu. Hiç kıyamıyordum ona. Belki sapasağlam olsa başka olurdu ama kurtuldu dünya sürgününden. Kocasına, anne-babasına kavuştu dedim. Bir de ibadetinde bir kadındı. Hastalıkla geçen seneler günahları döküyor. Tertemiz gitti diye teselli ettim kendimi. Annem de babam da şehit gitti inşallah. Ne mutlu, iki şehidin kızıyım. İmanı olmasa insanın dayanması imkansız. Cennette buluşuruz İnşallah” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum