Müge Anlı daha fazla dayanamadı.

Müge Anlı daha fazla dayanamadı.

Müge Anlı daha fazla dayanamadı.
Editör: Ahfa Haber
18 Nisan 2021 - 22:05 - Güncelleme: 18 Nisan 2021 - 22:09
ATV'nin reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün yayınlana programda akıllara durgunluk getiren bir olay yaşandı. 41 yaşındaki Arzu Salman, sosyal medyadan tanıştığı evli bir adamın 'bekarım' diyerek evlilik vaadiyle kandırıldı.

Arzu Salman 600 bin TL. dolandırıldığını iddia etti. Bununla da kalmadı son sözüne Müge Anlı daha fazla dayamadı ve inanaılmaz olayın ayrıntıları ...



Müge Anlı'yla Tatlı Sert programında akılalmaz bir olay daha yaşandı. Programa katılan 41 yaşındaki Arzu Salman, sosyal medyadan tanıştığı İsa Koldaş tarafından 'bekarım' diyerek evlilik vaadiyle kandırıldığını ve 623 bin lirasını kaptırdığını anlattı.

Evlililk hayali kuran Salman, hayatının aşkını bulduğunu zannederken edata borç batağına sürüklendi. Milyonları hayrete düşüren olayla ilgili bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Anlı, Arzu Salman ile İsa Koldaş arasındaki mesajları canlı yayında paylaştı. Yazışmaları görünce hayrete düşen Müge Anlı, "Sizinkisi rayından çıkmış" ifadesini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum