Koronayı Atlatan Doktor Bunları Mutlaka Tüketin

Koronayı Atlatan Doktor Bunları Mutlaka Tüketin

Koronayı Atlatan Doktor Bunları Mutlaka Tüketin
Editör: Ahfa Haber
05 Mayıs 2021 - 22:13
Korona virüs testinin alındığını, netice çıkması beklenmeden akciğer tomografisinin de çekildiği bildiren Terekec, tomografide korona virüs bulgular bulunduğu amacıyla test sonucunu beklemeden hastaneye yatırıldı İlk andan itibaren Sıhhat Bakanlığı'nın tedavi önerilerin uygulamaya başladıklarını dile getiren Terekec,yüksek doz C vitamin tüketim önerisi kapsamında her gün yüksek dozda C vitamin aldıklarını anlattı.



FARKLI BELİRTİLER ORTAYA ÇIKTI :Terekec, tedavide Sıhhat Bakanlığı'nın önerdiği tedavi protokolü kapsamında antigribal ilaç, sıtma tedavisinde sarfedilen ilaç, Japon grip lacı diye tanınan ve korona virüs tedavisinde kullanılmak üzere Türkiye'ye getirilen ilaçtan aldıklarını bildirdi. Tedavi sürecinde bir günlerinin başka günlerin tutmadığını kaydeden Terekec, "Bir gün sırt bir gün baş ağrısı oluyor. Fakat her vakit olan şey; gerilim, kaygı ve kaygı." dedi. Terekeci, tedavide Sıhhat Bakanlığı'nın rutinde önerdiği tedavi protokolü kapsamında antigribal ilaç, sıtma tedavisinde sarfedilen ilaç, Japon grip ilacı diye tanınan ve k'oronavirüs tedavisinde kullanılmak üzere Türkiye'ye getirilen ilaçtan aldıklarını bildirdi.

KEKİKTEN ELDE EDİLEN, SİNEOL VE KARVAKROL MADDELERİ :Bitkilerle tedavi (fototerapi) uzmanı bulunduğu amacıyla inandığı birtakım mamülleri de kullandığını açıklayan Terekeci, kekikten elde edilen, amacıylade sineol ve karvakrol tespit edilen bir ürünü kullandığını, bu ürünün ana tedaviye yardımcı bulunduğunu söyledi.

YEMEKLERDE ZERDEÇAL DETAYI :Terekeci, koronavirüs testi pozitif çıkanlara tedavi sırasında kullanmaları amacıyla birtakım önerilerde bulunarak, şu ifadeleri kullandı: "Genellikle sineol ve karvakrol dediğim kekik esanslı standardize olan mamüller kullanılabilir. Etkin maddesi kurkumin olan zerdeçal kullanılabilir. Genellikle akciğer tutunumunun tedavisinde ve bağışıklık düzeneğinin dengelenmesinde kullanılabilir. Bir de deve dikeni tohumunun özü var. Onu da bilhassa akciğer ve karaciğerdeki zatürre lezyonlarının iyileşmesi tedavisinde kullanılabilir. Zerdeçalı günlük bir tatlı kaşığı yemeklerde kullanabilir. O şekilde acı bulunduğu düşünülüyorsa eczanelerden zerdeçal ürünü alınabilir."

C İLE D VİTAMİNİN ÖNEMİ BÜYÜK :Doç. Dr. Terekeci, hastalık evveli amacıyla C ve D vitamini tüketiminın mühim bulunduğunu belirterek, kuvvetli bağışıklık sistemiyle hastalıktan korunulabileceğini ya da tedavi sürecinin daha rahat geçebileceğini söyledi. Çinko alımının da tedavi süreci amacıyla yararlı bulunduğunu dile getiren Terekeci, bal ve türevlerinin, apiterapi mamüllerinin tüketiminin mühim bulunduğunu kaydetti. Terekeci, günlük taze sebze ve meyveden C vitamini alınabileceğini, kısıtlamalar nedeniyle taze sebze ve meyveye ulaşamayanların C vitamini tabletleri tüketebileceğini bildirdi

STRES VE PANİĞE KAPILIP BİR ÇOK ÜRÜNÜ KATIP KARIŞTIRMAYALIM :Bağışıklık düzeneğinin önemine değinen Terekeci, "Bağışıklık sistemi zayıfsa bu hastalık sizi yenebiliyor. Bağışıklık sisteminizi sağlamlaştırmak amacıyla çok çok denetimsiz ürün kullanıldığında da sorun yaşanabilir, ölümcül bir tabloyla karşılaşılabilir. Çok gerilim yapıp çoğu ürünü bir arada kullanmaya çalışmayalım. Bahsettiğim mamüllerin tüketimi yeterli olacaktır." diyerek sözlerine son verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum