Hastaneye kaldırılmıştı Kötü Haber Geldi

Hastaneye kaldırılmışt

Hastaneye kaldırılmıştı Kötü Haber Geldi
Editör: Ahfa Haber
21 Nisan 2021 - 13:36 - Güncelleme: 21 Nisan 2021 - 13:42
Usta oyuncu günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Durumu ağırlaşan oyuncunun hastaneye kaldırıldığı ve entübe edildiği öğrenilmişti. Koronavirüse yenik düşen oyuncu vefat etti.Hastaneye kaldırılmıştı Üzen haber geldi.



Usta oyuncu Muharrem Erdemir geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Durumu ağırlaşan oyuncunun hastaneye kaldırılıp yoğun bakımda entübe edilmişti. Usta oyuncudan kötü haber geldi. Koronavirüse yenik düşen Muharrem Erdemir vefat etti.

Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Ferhat ile Şirin, Şevkat Yerimdar gibi bir çok yapımda rol alan usta oyuncu geçtiğimiz günlerde Bağcılar Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma kaldırılıp entübe edilmişti. Muharrem Erdemir, koronavirüse yenik düşerek 57 yaşında hayata veda etti.Muharrem Erdemir’in sağlık durumu hakkında açıklama yapan Onur Akay, usta sanatçının ailesi ile görüştüğünü söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı:



“Çok değerli dostumuz usta oyuncu Muharrem Erdemir, 4 gün önce Bağcılar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Covid-19 testi pozitif çıkan Muharrem Ağabey, dün maalesef entübe edildi.””Uzun süredir öksürük belirtisi varmış ama ailesi ile görüştüm ve doktora götürmeye ikna edememişler. Virüs akciğerlerini kaplamış ve akciğerlerinde problem olduğu da ortaya çıkmış.””Muharrem Ağabey maalesef yoğun bakımda uyutuluyor ve vücudu oksijen kabul etmiyor. Ne olur dualarınızı esirgemeyin.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum