Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'nu yıkan ölüm haberi

Çukur dizisinin sevilen karakteri Aliço'yu canlandıran usta oyuncu Rıza Kocaoğlu kötü haberi duyurdu.

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'nu yıkan ölüm haberi
Editör: Ahfa Haber
04 Ocak 2021 - 14:17
Show TV ekranlarının reytin rekortmeni dizisi Çukur'da 'Aliço' karakterine hayat veren oyuncu Rıza Kocaoğlu sosyal medya hesabından acı haberi duyurdu. Oyuncu yaptığı paylaşımla herkesi üzüntüye boğdu. 

.

Kocaoğlu yaptığı paylaşımda "Yiğidimiz, aslanımız, efendi amcamız Mustafa Kocaoğlu'nu kaybettik" ifadeleriyle kötü haberi verdi.



Rıza Kocaoğlu, paylaşımında, "Bu dünyadan Mustafa Kocaoğlu (Sakal Mustafa) geçti. Varlık sebebimiz, amcamız, her şeyimiz... Biz artık, biz değiliz. Yetiştirdiğin binlerce delikanlı seni yaşatacak amcam..." sözlerine yer verdi.



Takipçileri ise Kocaoğlu'na başsağlığı mesajlarıyla destek oldu. 



Göztepe Kulübünün eski başkanlarından olan ve daha önce Konak Belediyesi Meclis Üyesi olarak da görev yapan Mustafa Kocaoğlu'nun cenazesi, 4 Ocak Pazartesi günü toprağa verilecek.



Göztepe Kulübü, Twitter hesabından bir başsağlığı mesajı yayımladı. Paylaşımda, "Başımız sağ olsun. Eski başkanlarımızdan Mustafa Kocaoğlu’nun vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz." ifadelerine yer verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum