Akıl almaz olay: 19 yaşında ormanlıkta intihar etti

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki genç, ormanlık alana giderek kendini iple ağaç dalına asıp, intihar etti. Sezer Ç.’nin ise 2 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşıyla ayrıldığı ve bu yüzden bunalıma girdiği iddia edildi.

Akıl almaz olay: 19 yaşında ormanlıkta intihar etti
Editör: Ahfa Haber
27 Nisan 2021 - 10:19

Aydın’da yaşanan olay tüm şehre kahretti. Henüz 19 yaşında olan genç, yaşamına acı bir şekilde son verdi. Kuyucak’ta sıhhi tesisatçı olarak çalışan Sezer, dün saat 15:300 sıralarında Horsonlu Mahallesi Ali Bilgin Tepesinde bulunan ormanlık alana gitti. Burada intihar eden genç, iple ağaca asılı olarak hareketsiz bulundu.

Yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık görevlilerince de yapılan kontrolde Sezer’in yaşamına kasıtlı olarak son verdiği tespit edildi. Olay yerinde çeşitli incelemeler yapan jandarma, Sezer’in kendi isteğiyle intihar ettiği saptadı.

Sezer’in yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşıyla bir süre önce ayrıldıkları için bunalıma girdiği iddia edildi. Sezer’inde bu yüzden kendini astığı ileri sürüldü. Bunların yanı sıra Sezer’in motosikleti de olay yerinde bulundu. Genç çocuğun cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Kuyucak Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Jandarma ise Sezer’in intiharıyla ilgili olarak kapsamlı bir soruşturma başlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum