Vay beee Bakın Kiminle Evliymiş

Vay beee Bakın Kiminle Evliymiş

Vay beee Bakın Kiminle Evliymiş
Editör: Ahfa Haber
28 Nisan 2021 - 14:58
Eşiniz Seçil'le nasıl tanıştınız? – Seçil'den önce anne babasıyla tanıştım. Annesi beni pek beğenirmiş. Tesadüfen Kazdağları'nda otellerinde kaldım. Ormanın içinde çok güzel bir taş otel. Annesi, "K-ızımla mutlaka tanışmalısın"dedi, "ABD'de okuyor". "Tabii çok isterim" dedim ama öylesine. Sonra bir gün ben İstanbul'dayken annesi, ikimizi Ortaköy'de buluşturdu. Eeee?



Esmer, uzun siyah saçlı bir k-ız. Güzel ama ben o dönem sarışınlardan hoşlanıyorum. Sohbet ettik ama alakam yok. Annesi yine devreye girdi. Çanakkale'ye çekime gidecektim. "Seçil'i de getirir misin?" dedi.

Yolda yine sohbet… Bu sefer etkilendim. Çok güçlü ve dirayetliydi. İçimden,"Öyle bir k-ız ki, çocuk yap, bırak, gelmesen de olur, yıllarca bakar" gibi bir duygu geçti. Hani ben arazi adamıyım ya, sürekli dağda, bayırda çekimdeyim ya, iyi anne olur diye düşündüm. O da benim için benzer şeyleri hissetmiş. Sonra? Sonra bir-iki kere daha görüştük. Baktım, içimde bir şeyler alevleniyor. Gün geçtikçe de güçleniyor.

Ulus'ta tek başına oturuyordu Seçil. Bir gün yemeğe davet etti. Ben de ailemle Maltepe'de yaşıyorum. Anneme dedim ki "Seçil diye bir arkadaşıma akşam yemeğine gidiyorum.Geç gelebilirim, beni bekleme." "Kim o?" dedi, "Yeni tanıştığım bir k-ız arkadaşım" dedim. "Bekar mı?" diye sordu, yüzümden anladı. "Tövbe gidemezsin!" dedi. "Niye?" dedim. "O bekar, sen bekar.Olur mu şimdi? Nasıl bazı şeyler k-ız kardeşine yasaksa, sana da yasak. Geç saate kadar kalmaktan söz ediyorsun. Kesinlikle izin vermiyorum" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum