ÜNLÜ OYUNCUYMUŞ..

Aydan Şener'in kızı bakın kim çıktı. Bir çok dizide başarılı bir şekilden canlandıran Aydan Şener'in kızı haberimizin detayında

ÜNLÜ OYUNCUYMUŞ..
Editör: Ahfa Haber
19 Nisan 2021 - 18:16 - Güncelleme: 19 Nisan 2021 - 18:21
İzleyiciler Aydan Şener'in kızı olduğunu saklamış kimse bilmiyor işte o kişi.Aydan Şener'in kızı Ecem Akbin, Aydan Şener'in futbolcu Ayhan Akbin'den olan kızı. Ecem Akbin yalan söyleyerek oyuncu olmuş. Ecem Akbin kimdir, nerelidir, kaç yaşında? İşte Aydan Şener'in kızı Ecem Akbin hakkında her şey.



Geçtiğimiz günlerde bikinili fotoğrafını paylaşıp, yıllara nasıl meydana okuduğunu gösteren Aydan Şener'in boyu kadar kızı olduğuna kim inanır! Türk sinemasının en güzel yüzlerinden biri olan Aydan Şener'in kızı Ecem Akbin'de annesinin yolundan gidiyor. Ancak Ecem Akbin pek de annesine benzemiyor.



Aydan Şener'in 1983 yılında evlendiği ve 1991 yılında boşandığı futbolcu Ayhan Akbin'den olan kızı Ecem Akbin oyunculuk yapıyor. Kariyer basamaklarını tırmanan Ecem Akbin aslında izleyici için pek yabancı bir sima değil, oldukça ünlü dizilerde de oynadı. İşte Aydan Şener'in kızı Ecem Akbin hakkında merak edilenler.

Ecem Akbin'i ekranlarda ilk gördüğümüz yapım sevilen dizi 'Medcezir' olmuştu. Hatırlatmakta fayda var; Ecem Akbin'in babası Ayhan Akbin şu sözleri sarfetmişti:Kızım okulu bitirdi, anne mesleğini seçmeyecek, zaten bir aileye bir ünlü yeter, ideallerinde başka çalışmalar var' dedi. İşler pekte Ayhan Akbin'in istediği gibi gitmemiş görünüyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum