Evli Olduklarını Öğrenince Şaşıracağınız Ünlüler

02 Ağustos 2021 - 22:53

Magazin dünyasında her şey konuşulsa da bu isimlerin evlendiklerini hiç duymadık. İşte beraberken isimlerini hiç birlikte duymadığımız, evli olduklarını bilmediğimiz ünlü isimler....

1 / 18

Magazin dünyası çoğu zaman gözlerimizin önünde yaşansa da kimi zaman hızlı akışından kimi zaman da ilgimizin başka yönlere kaymasından dolayı bazı gelişmeleri göz önünden kaçırabiliyoruz. Öyle ki bazı evlilikler var, çoğumuzun bu evliliklerden haberi bile olmadı. Ünlü isimlerin şatafatlı dünyasında bazen evlilikleri o şatafattan uzak olabiliyor. Yahut evlendiklerin dönemlerde yıldızlarının günümüze oranla daha az parlak olması ve tanınırlıklarının günümüze oranla daha sönük olması bu evliliklerinden habersiz olmamıza neden olabiliyor. Özellikle içlerinde bazı isimler var ki bugün fazlasıyla popüler ama evlendikleri dönem itibariyle fazla sansasyona sebep olmamışlardı. 

Masumlar Apartmanı'yla yıldızı parlayan Birkan Sokullu'nun Aslı Enver'le evliliği, Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh'un Günay Karacaoğlu evliliği, Güldür Güldür'de fazlasıyla beğeni toplayan Özge Borak'ın Bülent Şakrak evliliğini birçoğunuz ya bilmiyor ya da hatırlamıyordur. Listemiz bu gibi duyduğunuzda ''onlar da evlenmiş?'' diyeceğiniz birçok ünlü isim bulunuyor. İçlerinde bazılarının çocukları bile var. O halde hep birlikte gelin öncesinde evli olduğunu öğrendiğinizde insanda şaşkınlığa sebep olan ünlü isimlerin evliliklerine birlikte göz atalım.