4 Yıl Önce Hayatını Kaybeden Vatan Şaşmazın Mezarında Tüyler Ürperten Görüntü

4 Yıl Önce Hayatını Kaybeden Vatan Şaşmazın Mezarında Tüyler Ürperten Görüntü

4 Yıl Önce Hayatını Kaybeden Vatan Şaşmazın Mezarında Tüyler Ürperten Görüntü
Editör: Ahfa Haber
23 Nisan 2021 - 20:02
Dört sene önce bir otel odasında *-L-ü bulunan ve bir c*-nayete kurban giden ünlü sunucu Vatan Şaşmaz m-ezarının başında çekilen görüntü ile tekrar gündeme geldi.öLümüyle Türkiyeyi k-ahreden ve günlerce konuşulan Vatan Şaşmaz İstanbulda bir otel odasında yaşamını yitirmiş olayın üstündeki sis perdesi aylarca kalkmamıştı.



Polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışma neticesinde bir c-n-yte k-urban gittiği ortaya çıkan Vatan Şaşmaz İstanbul Çengelköy M-ezarlığına defnedilmişti. M-erhum sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos akşamı k-or.Kunç bir c*-Na.Yet sonucu yaşamını yitirmişti. V-efatından yaklaşık iki ay sonra Vatan Şaşmaz’ın Çengelköy Mezarlığı’nda bulunan k-abri ilk defa görüntülendi.



HAYRANLARI GELİYOR :Kısa bir süre önce m-ezar taşı yapılan Vatan Şaşmaz’ı sevenleri ise unutmadı. Çengelköy M-ezarlığı’nda bulunan yetkililerden edinilen bilgiye göre Vatan Şaşmaz’ın hayranları özellikle hafta sonunda merhum sanatçıyı ziyaret ediyor ve m-ezarı başında dua ediyor.

VATAN ŞAŞMAZ’IN GİZEMLİ GECE GELEN ZİYARETÇİLERİ :Yetkililerden öğrenilen bir diğer bilgiye göre ise merhum oyuncu Vatan Şaşmaz’ın m-ezarını sosyete ve magazin dünyasından da pek çok isim ziyaret ediyor. Ancak ünlü isimler ziyaret sırasında görüntülenmemek için akşam saatlerini tercih ediyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum